fbpx
Haluatko edustaa ja jälleenmyydä tätejä_Suoratie postikortin Mockup.

Tädiksi?

Haluatko edustaa ja jälleenmyydä tätejä? Tunnetko itsesi tädiksi?

Täti-kortit ja uusin tuotteemme Tädit-kangaskassi ovat täysin kotimaisia, erittäin hyvämaineisia ja varsin hyväntuulisia. 

Nämä Tädit eivät runsaista muodoistaan huolimatta vie paljoakaan tilaa!

Haluatko edustaa ja jälleenmyydä tätejä? Tutustu jälleenmyytäviin tuotteisiin tästä

Tuotevalikoimamme tulee laajenemaan lähiaikoina. 

Tätien tuotteet suunnitellaan ja painetaan Suomessa. Tuotteemme ovat merkkituotteiden aatelia ja mahdollisesti siis tulevaisuuden keräilyharvinaisuuksia ja kruununjalokiviä. 

Oletko aina halunnut olla nuorekas yrittäjä? Unohda moiset hömpötykset ja ole rohkeasti täti!

Tädit etsivät jälleenmyyjiksi humoristisia yrityksiä ympäri Suomea. Humoristisuus onkin yksi yrityksemme tärkeimmistä arvoista!

Jälleenmyyjäliikkeiksi sopivat kaikenmoiset (humoristiset!) yritykset, koska Täti-kortit ja Tädit-kangaskassi eivät vie paljoakaan tilaa toimitiloissasi ja muuntuvat sopiviksi jokaiseen myymälään tai verkkokauppaan. Yrityksesi voi olla esimerkiksi rohkea ruokakauppa, suloinen käsityöliike, naisellinen vaateliike tai runsas kukkakauppa, liikkeesi voi toimia kivijalassa tai verkossa! 

Täti-korttien aihepiiri on runsas ja vaihteleva. Voit myös ehdottaa meille aihetta, joka iskisi juuri sinun asiakaskuntasi huumorin suoneen.

Kukkahattu on hikinauhaa mukavampi päähine. Se ei kiristä päätä.

Käsityöharrastajia ilahduttavat käsityöaiheiset kortit, puutarhuria ja kukkien ystävää piristää kukkien runsaus ja väriloisto.

Ruokakauppiasta miellyttää rentoa ja herkullista elämää ihannoiva ote. Tädit eivät koskaan unohda lounastaukoa ja ylistävät eväsretkien ihanuutta.

Onko sinulla PopUp-kauppa? Tädit sopivat väliaikaisiin baareihin, kahviloihin ja ravintoloihin kuin kukka hattuun! Täti-ihminen on kertakaikkinen naislegenda ja värittää mielellään myös PopUp-kaupan vauhdikasta elämää.

Meillä on myös autoiluun liittyviä kortteja valikoimissamme, ja odottelemmekin kuumeisesti ensimmäisen merkkiautoliikkeen yhteydenottoa ja ilmoittautumista jälleenmyyjäksi. 

Tädit seisovat asennossa ja huomattavan litteinä esimerkiksi kassan vieressä, jos haluat Tätien olevan huomaamattomia ja vaatimattomia. Tädit edustavat mielellään myös näyttävän värikkäinä ja energisinä myymäläsi paraatipaikalla niin halutessasi. Juuri sinun yrityksesi kiinnostaa meitä!

Tädit valloittavat maailmaa vauhdikkaasti. Maailma kaipaa tätienergiaa; iän tuomaa kokemusta, synkeää huumoria ja rentoa otetta. Tätiys on supervoima. Tiukka täti on luomakunnan kruunu.

Kokeile tätielämää ja ihastu! 

Jos kiinnostuit mahtavasta tätienenergiasta ja haluat ryhtyä onnellisten tuotteiden jälleenmyyjäksi, ota rohkeasti meihin yhteys

Ystävällisesti,

Tea ja Milla
Tädit