fbpx
Ale!

Täti-seinäkalenteri 2022

(2 tuotearviota)

5.00  Sis. alv 24%

Tiukka täti on luomakunnan kruunu.

Tätiys on supervoima. Täti on siis supersankari!

Täti-Seinäkalenteri 2022 on kokoa A4, kalenteriin on merkattu liputuspäivät ja nimipäivät.

Täti-kalenterit ovat hiljaisia ja litteitä (tädit sitävastoin ovat kovaäänisiä ja muodokkaita).
Tädeistä on joka lähtöön.

Meistä tädeistä on moneksi! Täti-seinäkalenteri 2022 huumorintajuiselle tädille.

Täti voi olla tantta, sossutäti, kummitäti, kummitustäti, puistotäti, satutäti, räpätäti, kukkahattutäti tai isotäti (tai jopa ihan hurjan iso täti, usein tädeillä on hyvä ruokahalu).

Täti on vieras, aikuinen, naispuolinen henkilö. Täti voi olla isän tai äidin sisko.

Täti voi siis olla faster tai moster. Tai monster.

Täti-ihminen on kertakaikkinen naislegenda.

Tätiys ei kuitenkaan vaadi lainkaan sukulaisuussuhdetta; Votka on Viinin täti. Ja hei tiedoksi, täti Monika on kaikkien janoisten sankari, tätimaailman Gary Grandi.

Ihminen on ihmiselle susi. Tädit ovat harvoin susia. Heidän olemuksessaan on kissamaista keveyttä, ja yksi tätiyden ilmentymä ja alalaji onkin hullu kissanainen.

Tiukka täti on luomakunnan kruunu.

Tätiys on supervoima. Täti on siis supersankari.

Sivujakaus, vekkihame ja nilkkasukat, siinä täti-ihmisen joka paikkaan sopiva virkapuku. Virkapuku tuo täti-ihmisen olemukseen ryhtiä ja arvokkuutta.

Oletko halunnut olla nuorekas? Unohda moiset hömpötykset ja ole rohkeasti täti!

Täti-kalenteri kannustaa ystävää dieetissä. Tädit ylistävät ihanaa elämänvaihetta eli keski-ikää. Tädit eivät juo kyykkyviiniä, vaan nauttivat laadukasta kuohuvaa. Kukkahatut lämmittävät tätien päitä. Tätien elämä on ihanaa ja täyteläistä.
Kalenterilla voit ilahduttaa ystävää, serkkua, äitiä, mummia ja kummin kaimaa. Oikeastaan ei ole montaakaan henkilöä, joka ei ilahtuisi aidosta Täti-kalenterista!

Täti-seinäkalenteri 2022 on aito Täti-tuote

 

Visual Putiikin seinäkalenteri on täysin kotimainen. Kalenterit piirretään Salossa ja Turussa, ne painatetaan Salossa laadukkaalle paperille.

Kalenterit ovat kokoa A4.
Wikipedia kertoo seinäkalentereista seuraavaa:

Kalenteri on vuotuisen ajanlaskun esitys, tapa kuvata ajan jaksoja, yleisimmin päiviä päivämäärinä. Kalenterit perustuvat yleensä taivaankappaleiden liikkeisiin. Länsimainen gregoriaaninen kalenteri on aurinkokalenteri, joka perustuu auringon kiertoon, ja tärkeitä siinä ovat vuodenajat, jotka pyritään pitämään paikoillaan. Kalenteri voi perustua myös kuun vaiheisiin, jolloin uuden vuoden paikka vaihtelee vuodenaikoihin nähden, ja kalenterivuosi on lyhyempi. Esimerkiksi islamilainen kalenteri on tällainen kuukalenteri. Siinä kalenterikuukaudet kiertävät noin 30 vuodessa kaikkien vuodenaikojen ympäri. On olemassa myös yhdistettyjä aurinko- ja kuukalentereita, joissa kuukaudet on määritetty kuun vaiheiden mukaan, mutta aika ajoin vuoteen lisätään ylimääräinen kuukausi, jotta kalenterikuukaudet pysyvät ainakin suunnilleen samana vuodenaikana. Sellaisia ovat esimerkiksi juutalainen ja vanha kiinalainen kalenteri, ja sellaisia olivat myös antiikin kreikkalaisten ja roomalaisten kalenterit ennen juliaanisen kalenterin käyttöönottoa.

Sanalla kalenteri tarkoitetaan paitsi vuosittaisen ajanlaskun ilmaisua myös kalenterijulkaisua eli teosta, jossa kalenteri on kuvattu. Tavallisesti kalenterit sisältävät vuosittaisen varsinaisen kalenteriosan (kalendaario) sekä muita tietoja, esimerkiksi erilaisia katsauksia ja luetteloita. Suomessa kalenteria on vanhastaan kutsuttu almanakaksi.

Täti-seinäkalenteri 2022 huumorintajuiselle tädille.
Ilahduta itseäsi tai ystävääsi Täti-kalenterilla, ole in!

2 arviota tuotteelle Täti-seinäkalenteri 2022

  1. Pirjo

    Mahtava kalenteri! En usko tämän kylläkään kannustavan minua liikkumaan 😀 mutta tädit antavat hyviä elämänohjeita. Laadukasta materiaalia.

  2. Carita

    Loistava kalenteri, hauska ja tyylikäskin. 😄 Kelpaa pitää seinällä koko vuoden!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.