fbpx

Maalaisjärki

2.00  Sis. alv 24%

Kyllä, olen tehnyt paljon virheitä.

Tuskin sinäkään synnyit tänne ohjekirja kainalossa.

Mikä on sinun supervoimasi?

Postikortti koko A 6.

Täti-kortit ovat hiljaisia ja litteitä (tädit sitävastoin ovat kovaäänisiä ja muodokkaita).
Tädeistä on joka lähtöön.
Täti-postikortit kannustavat ystävää dieetissä. Tädit ylistävät ihanaa elämänvaihetta eli keski-ikää. Tädit eivät juo kyykkyviiniä, vaan nauttivat laadukasta kuohuvaa. Kukkahatut lämmittävät tätien päitä. Tätien elämä on ihanaa ja täyteläistä.
Korteilla voit ilahduttaa ystävää, serkkua, äitiä, mummia ja kummin kaimaa. Oikeastaan ei ole montaakaan henkilöä, joka ei ilahtuisi aidosta Täti-kortista!

Visual Putiikin postikortit ovat täysin kotimaisia. Kortit piirretään Salossa ja Turussa, ne painatetaan Salossa laadukkaalle postikorttikartongille.

Kooltaan korttimme ovat 105 x 148 mm eli kokoa A6.
Wikipedia kertoo korteista seuraavaa:
Postikortti on pahvinen, usein A6-kokoinen eli 105 × 148 millimetrin kokoinen kortti, jolla voi lähettää lyhyen tervehdyksen postissa yleensä ilman kirjekuorta; tällöin viesti on muiden nähtävillä. Älä siis kirjoita salaisuuksia korttiin, tai kirjoita salaisuutesi salakielellä.
Erityisiä postikorttityyppejä ovat joulukortti, syntymäpäiväkortti ja tervehdyskortti. Maisemapostikortilla voidaan lähettää viesti lomamatkalta.
Postikortin oikeaan yläkulmaan liimataan postimerkki. Nykypostikorteissa on tilaa takapuolella erikseen vastaanottajan osoitteelle ja lähettäjän viestille.
Ilahduta Täti-kortilla, ole in!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maalaisjärki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *