fbpx

Mahtavuutta -postikortti

2.00  Sis. alv 24%

Mahtavuutta -postikortti mahtavalle ystävälle, tädille, äidille, siskolle, serkulle tai kummin.

Mahtavuutta -postikortti

Täti-kortit ovat hiljaisia ja litteitä (tädit sitävastoin ovat kovaäänisiä ja muodokkaita).
Tädeistä on joka lähtöön.

Meistä tädeistä on moneksi! Mahtavuutta -postikortti mahtavalle ihmiselle.

Täti voi olla tantta, sossutäti, kummitäti, kummitustäti, puistotäti, satutäti, räpätäti, kukkahattutäti tai isotäti (tai jopa ihan hurjan iso täti, usein tädeillä on hyvä ruokahalu).

Täti on vieras, aikuinen, naispuolinen henkilö. Täti voi olla isän tai äidin sisko.

Täti voi siis olla faster tai moster. Tai monster.

Täti-ihminen on kertakaikkinen naislegenda.

Tätiys ei kuitenkaan vaadi lainkaan sukulaisuussuhdetta; Votka on Viinin täti. Ja hei tiedoksi, täti Monika on kaikkien janoisten sankari, tätimaailman Gary Grandi. Lasilliselle-kortti sopii sankareille.

Ihminen on ihmiselle susi. Tädit ovat harvoin susia. Heidän olemuksessaan on kissamaista keveyttä, ja yksi tätiyden ilmentymä ja alalaji onkin hullu kissanainen.

Tiukka täti on luomakunnan kruunu.

Tätiys on supervoima. Täti on siis supersankari.

Sivujakaus, vekkihame ja nilkkasukat, siinä täti-ihmisen joka paikkaan sopiva virkapuku. Virkapuku tuo täti-ihmisen olemukseen ryhtiä ja arvokkuutta.

Oletko halunnut olla nuorekas? Unohda moiset hömpötykset ja ole rohkeasti täti!

Täti-postikortit kannustavat ystävää dieetissä. Tädit ylistävät ihanaa elämänvaihetta eli keski-ikää. Tädit eivät juo kyykkyviiniä, vaan nauttivat laadukasta kuohuvaa. Kukkahatut lämmittävät tätien päitä. Tätien elämä on ihanaa ja täyteläistä.
Korteilla voit ilahduttaa ystävää, serkkua, äitiä, mummia ja kummin kaimaa. Oikeastaan ei ole montaakaan henkilöä, joka ei ilahtuisi aidosta Täti-kortista!

Mahtavuutta -postikortti on aito Täti-tuote

 

Visual Putiikin postikortit ovat täysin kotimaisia. Kortit piirretään Salossa ja Turussa, ne painatetaan Salossa laadukkaalle postikorttikartongille.

Kooltaan korttimme ovat 105 x 148 mm eli kokoa A6.
Wikipedia kertoo korteista seuraavaa:
Postikortti on pahvinen, usein A6-kokoinen eli 105 × 148 millimetrin kokoinen kortti, jolla voi lähettää lyhyen tervehdyksen postissa yleensä ilman kirjekuorta; tällöin viesti on muiden nähtävillä. Älä siis kirjoita salaisuuksia korttiin, tai kirjoita salaisuutesi salakielellä.
Erityisiä postikorttityyppejä ovat joulukortti, syntymäpäiväkortti ja tervehdyskortti. Maisemapostikortilla voidaan lähettää viesti lomamatkalta.
Postikortin oikeaan yläkulmaan liimataan postimerkki. Nykypostikorteissa on tilaa takapuolella erikseen vastaanottajan osoitteelle ja lähettäjän viestille.
Ilahduta Täti-kortilla, ole in!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mahtavuutta -postikortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.