fbpx

Paperinukke Tea | Pappersdocka Tea

3.00  Sis. alv 24%

Paperinukke, kortin koko A5.

Pappersdocka, vykort storlek A5.

Tämä kortti on isompaa kokoa. Kaikki siinä on isompaa kokoa. Kuvassa näyttää littealtä, mutta lattea tämä täti ei ole missään tapauksessa.

Det här kortet har större storlek. Allt på kortet har större storlek. På bilden ser hon tillplattad ut, men platt är den här tanten absolut inte.

Paperinukke Tea on paperista tehty hahmo

 

Täti-paperinuket ovat hieman tuhdimpaa kokoa, eli kokoa A5 (148 x 210 mm). Täti-paperinuket ovat syntyneet Salossa ja Turussa.

Paperinukke Tea on paperista tehty hahmo. Paperinukke Tea ja Milla ovat tätejä, saat heidät paperinukkeina ja voit nyt kerätä koko sarjan, se maksaa sinulle vain 6 €.

Wikipedia kertoo paperinukeista seuraavaa:
Paperinukke on paperista tehty hahmo, jolle voidaan pukea erilaisia, niin ikään paperista tehtyjä asuja näissä olevien taitettavien pidikkeiden avulla. Hahmot ovat tavallisesti ihmishahmoja, mutta ne voivat olla myös eläin- tai fantasiahahmoja.
Paperinuket ovat olleet edullisia lasten leikkivälineitä vuosisatojen ajan. Käsintehtyjä paperinukkeja on ollut melkein yhtä kauan kuin paperia on ollut yleisesti saatavissa.
Paperinukeilla ovat leikkineet kaikkien yhteiskuntaluokkien lapset. Suomessa muun muassa monet aikakauslehdet julkaisivat 1900-luvulla sivuillaan varsin usein paperinukkeja. Nukkejen ja niiden vaatteiden leikkaaminen irti oli lapsille hyvää hienomotorista harjoitusta.
Paperinuket ovat nykyisin leikkimisen sijasta lähinnä harrastemuoto, jossa esimerkiksi kerätään kokoelma eri aikakausina tehtyjä paperinukkeja ja tutkitaan niiden historiaa. Harrasteryhmissä tehdään myös nukkejen vaihtokauppoja ja esitellään toisille kunkin kokoelmien aarteita. Monet museot ovat myös tallentaneet kokoelmiinsa paperinukkeja, sillä nuket ovat menneiden aikakausien kulttuurin mielenkiintoinen ilmentymä.
Täti-paperinukkekortit ovat tämän aikakauden kulttuurin mielenkiintoinen ilmentymä. Tämä aikakausi on kehopositiivisten, ylpeiden ja muodokkaiden tätien aikakausi.
Visual Putiikin paperinuket painatetaan Suomen Salossa laadukkaalle postikorttikartongille.
Kerää koko sarja! Se maksaa sinulle vain 6 euroa!

Paperinukke Tea on aito Täti-tuote

 

Täti-kortit ovat hiljaisia ja litteitä (tädit sitävastoin ovat kovaäänisiä ja muodokkaita).
Tädeistä on joka lähtöön.

Meistä tädeistä on moneksi! Seinäruusut-huumorikortti on hauska yllätys ystävälle.

Täti voi olla tantta, sossutäti, kummitäti, kummitustäti, puistotäti, satutäti, räpätäti, kukkahattutäti tai isotäti (tai jopa ihan hurjan iso täti, usein tädeillä on hyvä ruokahalu).

Täti on vieras, aikuinen, naispuolinen henkilö. Täti voi olla isän tai äidin sisko.

Täti voi siis olla faster tai moster. Tai monster.

Täti-ihminen on kertakaikkinen naislegenda.

Tätiys ei kuitenkaan vaadi lainkaan sukulaisuussuhdetta; Votka on Viinin täti. Ja hei tiedoksi, täti Monika on kaikkien janoisten sankari, tätimaailman Gary Grandi. Lasilliselle-kortti sopii sankareille.

Ihminen on ihmiselle susi. Tädit ovat harvoin susia. Heidän olemuksessaan on kissamaista keveyttä, ja yksi tätiyden ilmentymä ja alalaji onkin hullu kissanainen.

Tiukka täti on luomakunnan kruunu.

Tätiys on supervoima. Täti on siis supersankari.

Sivujakaus, vekkihame ja nilkkasukat, siinä täti-ihmisen joka paikkaan sopiva virkapuku. Virkapuku tuo täti-ihmisen olemukseen ryhtiä ja arvokkuutta.

Oletko halunnut olla nuorekas? Unohda moiset hömpötykset ja ole rohkeasti täti!

Täti-postikortit kannustavat ystävää dieetissä. Tädit ylistävät ihanaa elämänvaihetta eli keski-ikää. Tädit eivät juo kyykkyviiniä, vaan nauttivat laadukasta kuohuvaa. Kukkahatut lämmittävät tätien päitä. Tätien elämä on ihanaa ja täyteläistä.
Korteilla voit ilahduttaa ystävää, serkkua, äitiä, mummia ja kummin kaimaa. Oikeastaan ei ole montaakaan henkilöä, joka ei ilahtuisi aidosta Täti-kortista!

Visual Putiikin postikortit ovat täysin kotimaisia. Kortit piirretään Salossa ja Turussa, ne painatetaan Salossa laadukkaalle postikorttikartongille.

 

Paperinukke Tea on paperista tehty hahmo.
Ilahduta Täti-kortilla, ole in!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paperinukke Tea | Pappersdocka Tea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.